Menu

Het levensverhaal van Stella Goyvaerts

In 2015 schreef Stefaan het levensverhaal van de sterke, enthousiaste Stella Goyvaerts uit Heist-op-den-Berg. Deze oud-zuster was schooldirectrice en heeft hard gevochten om haar authentieke zelf te mogen zijn. Het boek is heel enthousiast onthaald door haar familie en entourage.

Getuigenis Stella Goyvaerts

Enkele mensen waarmee ik al vertrouwelijke gesprekken had gevoerd,vroegen me waarom ik geen boek schreef. Vertellen over mijn ervaringen kan ik wel,maar een boek schrijven en uitgeven vraagt toch meer deskundigheid.

In een krant ontdekte ik een hulpbron met als titel: “Geef eens een eigen levensverhaal als nalatenschap cadeau”. Ik nam contact met gewezen journalist, bibmedewerker en schrijver Stefaan Kempynck en kreeg vlug antwoord. Na enkele contacten groeide er vertrouwen en werden praktische afspraken gemaakt. Ik gaf Stefaan informatie en voorstellen en hij wist er een mooi boek mee samen te stellen. Ik kreeg veel positieve reacties op de inhoud en vormgeving. En voor mezelf was het een  emotionele en rijke ervaring.

Stella

Uw eigen levensverhaal?