Menu

Mogelijkheden

We sommen even de mogelijkheden voor u op:

Kort levensverhaal

Een kort levensverhaal kunt u al laten schrijven voor € 600. Denk hierbij aan een vijftal A4-pagina’s die we u digitaal aanleveren als Word- of pdf-bestand. Die kunt u dan zelf uitprinten. Dit is een pure tekstweergave, zonder bijzondere opmaak en afbeeldingen.

Gedrukt boek

Vanaf € 3.500 euro ontvangt u uw levensverhaal in de vorm van een echt boek. Het boek telt ongeveer 30 bladzijden en is professioneel opgemaakt en gedrukt. De minimale oplage is 10 stuks.

Levensverhaal op maat

U kunt uiteraard ook kiezen voor een uitgebreid boek van bijvoorbeeld 100 bladzijden of meer. De prijs zal variëren naargelang het aantal interviews dat we afspreken om af te nemen, het gewenste aantal pagina’s en foto’s, en de kwaliteit van afwerking. We stellen graag een gedetailleerde en vrijblijvende offerte op, volledig op uw maat, om samen tot een uniek eindresultaat te komen.

Via crowdfunding

Ook wie de eigen middelen niet heeft of niet wil investeren in een levensverhaal, kan een levensverhaal realiseren! We zetten uw schrijfproject dan op een online-marketingplatform voor crowdfunding. Vervolgens verspreidt u het project via sociale media. In de korte tijdspanne van een maand vragen we aan het ruime publiek – in de praktijk vaak uw familie, kennissen, vriendenkring en andere mensen in uw netwerk – om te doneren voor uw project.

Met een eigen aanpak komen we samen tot een mooi product. Doorleefd en met een ziel. Een levensverhaal om trots op te zijn en te koesteren.

Wacht niet langer. Neem nu contact op voor meer info of een afspraak.